Tee ensin gremolata. Hienonna lehtipersilja ja kuorittu valkosipuli. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori hienoksi. Purista sitruunasta 1 ½ rkl mehua. Yhdistä kaikki gremolatan ainekset.
Leikkaa kuhafileet annospaloiksi. Sekoita korppujauhot, suola ja valkopippuri lautasella. Kääntele fileet seoksessa.
Kuumenna nokare voita paistinpannulla. Kun vaahto laskee, paista fileet parissa erässä kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
Laita fileet lautasille, lusikoi päälle gremolataa ja tarjoa esimerkiksi kermaperunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
268
1120
14,3 g
6,0 g
5,0 g
0,3 g
0,5 g
28,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku Kotimaista-lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli