Riko kananmunat kulhoon. Vispaa loput aineet joukkoon. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
Kuumenna muurinpohja- tai lettupannu. Sulata ½–1 rkl rasvaa pannulla. Kaada lettutaikinaa pannulle ja levitä ohueksi letuksi. Paista letut molemmin puolin kullanruskeiksi.
Tarjoa olutletut makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
120
502
4,0 g
0,5 g
13,9 g
2,2 g
0,7 g
3,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli