Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita muutaman kerran nuudeleiden erottamiseksi toisistaan.
Ruskista jauheliha öljyssä wokkipannussa tai paistokasarissa. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa jauhelihan joukkoon. Purista limen mehu. Sekoita lime, kookosmaito, currytahna, soija ja hunaja wokkiin.
Valuta nuudelit ja sekoita ne wokkiin. Viimeistele annokset korianterilla.
Vinkki: Punaisen currytahnan tulisuusasteissa on eroja. Lisää tahnaa pienissä erissä säätääksesi itsellesi sopivan mausteisuuden.
Vinkki: Valitse jauhelihan tilalle sinulle sopiva proteiininlähde, esimerkiksi kasvijauhista tai härkäpapusuikaleita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
478
1999
23,5 g
13,3 g
35,8 g
9,5 g
5,5 g
27,3 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli