Poista melonista kuori ja siemenet. Pilko meloni. Revi mozzarella ja nosta talouspaperin päälle ylimääräisen nesteen imeyttämiseksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola, revi suupaloiksi.
Asettele meloni, salaatit ja mozzarella tarjoiluvadille. Revi kinkkusiivut muutamaan osaan ja nosta salaatin päälle.
Valmista vinegretti. Purista limen mehu (2 rkl) ja hienonna basilika. Sekoita vinegretin ainekset keskenään.
Viimeistele salaatti halutessasi ananaskirsikoilla ja tarjoa vinegretin kanssa.
Vinkki: Voit halutessasi jättää ilmakuivatun kinkun pois.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
195
816
16,0 g
4,3 g
5,3 g
5,3 g
0,7 g
6,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku villirucolaa,
ruukkua basilikaa,
(ananaskirsikoita).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli