Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pullavanukas

timer-icon60 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista perinteinen jälkiruoka pullaviipaleista ja marjoista. Pullavanukkaaseen voit käyttää hieman kuivahtaneenkin pullan.

Ainekset

250 g
(1 ps) pakastemarjoja
300 g
(6-8 viipaletta) pullaa
1 dl
vadelma- tai mansikkahilloa
3 dl
Maitoa
2 kpl
kananmunaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 175 asteeseen. Ota marjat huoneenlämpöön. Voitele uunivuoka. Lado pullaviipaleet vuokaan. Sekoita vähän sulaneet marjat ja hillo keskenään. Lusikoi seos pullaviipaleiden väliin.

250 g
(1 ps) pakastemarjoja
300 g
(6-8 viipaletta) pullaa
1 dl
vadelma- tai mansikkahilloa
2

Vatkaa maito ja munat sekaisin. Lisää sokerit. Kaada seos vuokaan pullien päälle. Anna pullien imeä kosteutta noin 10 minuuttia. Kypsennä uunissa 30–40 minuuttia.

3 dl
Maitoa
2 kpl
kananmunaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Vinkki: Herkuttele mehevä pullavanukas sellaisenaan tai tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

268

1123

3,3 g

1,0 g

48,5 g

20,7 g

2,3 g

8,7 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli