Kuivaa tofua talouspaperin välissä, pienen painon alla 15 minuuttia. Kuutioi tofu.
Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Huuhtele kasvikset. Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkanat. Paloittele parsakaali ja suikaloi kaali.
Yhdistä kulhossa limen mehu, soija, chilikastike ja sokeri.
Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista tofupalat rapeiksi. Siirrä tofu pois pannulta, lisää öljyä ja paista sipuleita ja porkkanoita hetki. Lisää kaalit. Paista käännellen, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.
Laita tofut kasvisten joukkoon ja lisää kastike. Paista vielä hetki niin, että kasvikset ja tofut maustuvat kauttaaltaan.
Mausta ruoka hienonnetulla korianterilla ja lisää pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
432
1810
18,8 g
1,8 g
46,5 g
11,8 g
6,5 g
14,5 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli