Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa valkosipulit ja sipuli. Paista kunnes sipulit ovat kypsiä. Lisää tomaattipyree, vesi tai mausteet pannulle ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää nestettä, jos paistos kuivuu liikaa.
Jaa jauhelihapaistos neljälle tortillalle. Lisää täytteen päälle pari lusikallista salsakastiketta ja muutamia jalapenoviipaleita. Tarjoa loppu kastike ja jalapenot quesadillojen lisukkeena. Ripottele juustoraaste ja halutessasi korianterinlehtiä täytteen päälle. Aseta loput tortillat kansiksi ja paina tiiviisti yhteen.
Paahda quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi ja pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Tarjoa lisänä salsakastiketta ja jalapenoja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
755
3164
48,8 g
16,3 g
43,8 g
5,0 g
3,8 g
33,5 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
0,5 dl vettä,
1 tl kuivattua chiliä,
0,5 tl juustokuminaa,
0,5 dl jalapenoviipaleita (säilyke).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli