Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattisalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Meksikolaisten ruokien kaveriksi sopii tomaattisalsa. Se maistuu myös grilliruokien seurana.

Ainekset

500 g
Tomaatteja
1 kpl
punasipuli
1 kpl
Limen raastettu kuori
4 rkl
Limenmehua
1/2 kpl
Punaista chiliä
1/2 dl
Hienonnettua korianteria
1/2 tl
Hiutalesuolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise tomaatit, poista kannat ja pilko pieniksi. Kuori ja hienonna punasipuli.

1 kpl
punasipuli
500 g
Tomaatteja
2

Sekoita ainekset ja raasta joukkoon pestyn limen kuori. Lisää mehu ja hienonna joukkoon chili ja korianteri. Mausta salsa suolalla ja mustapippurilla. Anna ainesten maustua hetki ennen tarjoilua.

1 kpl
Limen raastettu kuori
4 rkl
Limenmehua
1/2 dl
Hienonnettua korianteria
1/2 kpl
Punaista chiliä
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Hiutalesuolaa
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

35

144

0,5 g

4,8 g

4,8 g

2,0 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Limen raastettu kuori,

0,5 dl Hienonnettua korianteria,

0,5 tl Hiutalesuolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli