Kuori ja viipaloi mango. Suikaloi porkkana ja kiinankaali. Yhdistä mango ja kasvikset kulhossa.
Kiehauta vesi ja keitä nuudeleita 3–5 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.
Paista katkarapuja öljyssä pannulla 2 minuuttia. Lisää limen mehu, currytahna, sokeri, soijakastike ja suola. Kiehauta kunnes sokeri liukenee. Siirrä sivuun.
Sekoita nuudelit ja katkaravut mango-kasvisseokseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
116
484
7,0 g
0,5 g
10,8 g
4,3 g
0,8 g
1,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mango,
5 dl Vettä,
2 rkl Vihreää currytahnaa,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli