Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset perunanyytit

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Foliossa kypsyvät kesän parhaat maut: uudet perunat, varhaissipuli ja tilli. Salaattijuusto ja voi pehmenevät samassa paketissa herkulliseksi kastikkeeksi. Tee kahden annoksen nyyttejä, niin pääset helpommalla.

Ainekset

1200 g
varhaisperunoita
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
1 kpl
sipulinippu
2 rkl
voita
1 kpl
ruukku basilikaa

LISÄKSI

alumiinifoliota
leivinpaperia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat huolellisesti ja keitä kypsiksi (kevyesti suolatussa) vedessä. Puolita.

1200 g
varhaisperunoita
2

Valuta juusto. Huuhtele tomaatit ja sipulit. Hienonna sipulit.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
1 kpl
sipulinippu
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
3

Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 4 arkkia (40 x 40 cm). Aseta leivinpaperiarkit folioiden päälle. Jaa perunat, sipulit, tomaatit ja juustokuutiot arkkien keskellä. Jaa voi nokareiksi päälle. Sulje paperi ja folio tiiviiksi nyyteiksi. Yhdestä nyytistä riittää lisukkeeksi kahdelle ruokailijalle.

leivinpaperia
alumiinifoliota
1200 g
varhaisperunoita
1 kpl
sipulinippu
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
2 rkl
voita
4

Grillaa nyyttejä 15–20 minuuttia. Avaa nyytit varovasti ja viimeistele annokset tuoreilla basilikanlehdillä.

1 kpl
ruukku basilikaa
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.5.2020
|
Muokattu: 24.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

224

936

9,5 g

5,6 g

25,4 g

2,1 g

2,0 g

7,1 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli