Keitä nuudelit ja parsakaalit samassa kattilassa. Katso nuudelien keitto-ohje pakkauksesta. Huuhtele ja puolita parsakaalit. Lisää parsakaalit kattilaan ja keitä nuudelien kanssa noin 3 minuuttia. Ota talteen 1 dl keitinvettä.
Sekoita kastikkeen ainekset isossa kulhossa. Kääntele valutetut nuudelit ja parsakaalit kastikkeeseen.
Viimeistele nuudelit pähkinöillä ja paahdetulla valkosipulilla ja chilillä sekä korianterilla tai kevätsipulilla.
Halutessasi paista nuudelien lisukkeeksi tofua, kananmunaa tai kanaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
330
1380
2,0 g
0,3 g
58,0 g
7,7 g
9,3 g
13,3 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl maapähkinävoita,
1 dl nuudelien keitinvettä,
1 rkl raastettua inkivääriä (noin 2 cm:n pala),
1 rkl paahdettua valkosipulia & chiliä öljyssä ,
suolapähkinöitä,
paahdettua valkosipulia ja chiliä öljyssä,
korianteria tai kevätsipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli