Huuhtele mansikat, poista kannat ja viipaloi. Poista melonista kuori ja siemenet. Kuutioi meloni. Siirrä tarjoilukulhoon.
Hienonna minttu. Sekoita marinadin ainekset.
Kääntele marinadi mansikoiden ja melonien joukkoon. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
97
408
0,8 g
—
17,8 g
17,0 g
3,3 g
1,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua minttua,
mintunlehtiä ,
vaniljajäätelöä .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli