Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä siivilässä. Keitä kvinoa kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
Kuori ja kuutioi bataatti. Levitä bataattikuutiot leivinpaperoidulle pellille, pirskota päälle öljy ja pyörittele sekaisin. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Sekoita vinegretin ainekset. Nosta kulhoon bataatit, kvinoa, pilkotut karpalot ja rucolasalaatti. Sekoita joukkoon vinegretti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1055
13,0 g
2,0 g
27,5 g
6,0 g
3,8 g
4,3 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 dl Vettä,
50 g Rucolasalaattia,
1 tl Kuivattua minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli