Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-puolukkapehmis

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Herkullisen hedelmäinen pehmis syntyy vain neljästä raaka-aineesta! Helppo ja terveellinen pehmis eli nice cream maistuu niin väli- kuin iltapalana.

Ainekset

2 kpl
appelsiinia
2 kpl
banaania (kypsää ruskeapilkullista)
2 dl
puolukoita (pakaste)
2 dl
paksua jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori toinen appelsiini, erottele lohkot ja paloittele veitsellä. Kuori ja viipaloi banaanit. Pakasta hedelmiä pussissa tai rasiassa vähintään 4 tuntia.

2 kpl
appelsiinia
2 kpl
banaania (kypsää ruskeapilkullista)
2

Siirrä hedelmät tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Lisää puolukat ja jogurtti. Purista toisen appelsiinin mehu ja kaada joukkoon. Soseuta pehmikseksi. Lusikoi kulhoihin ja nauti heti.

2 dl
puolukoita (pakaste)
2 dl
paksua jogurttia

Vinkki: Vaihda jogurtti kasvipohjaiseen tuotteeseen, niin saat vegaanisen pehmiksen.

Hyvästi hävikki: Käytä pehmikseen pöydälle jääneet tummuneet banaanit. Pehmiksestä tulee sitä makeampaa, mitä kypsempiä banaaneja käytät.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 27.12.2020
|
Muokattu: 31.1.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

229

957

1,0 g

44,0 g

38,5 g

7,0 g

6,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli