Maukkaat ja mehevät kikhernepihvit ovat vegaanisten hampurilaisten tärkein osa ja hyvänä kakkosena tulevat itse tehdyt sämpylät.
Vegaaniset sämpylät onnistuvat käyttämällä kaurajuomaa ja vegaanista margariinia. Sämpylöiden voiteluun kannattaa hyödyntää kikhernepakkausten liemi, joka tekee sämpylöiden pinnasta kauniin kiiltävän ja ruskistuneen uunissa paistamisen aikana.
Kikhernepihvien massa onnistuu helpoiten sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa, jossa kaikki ainekset jauhoja lukuun ottamatta soseutetaan tasaiseksi. Jauhot sekoitetaan joukkoon käsin ja massan annetaan turvota jonkin aikaa, jotta pihvit on helppo muotoilla ja paistaa ehjänä.
Kun aurinkokuivatuilla tomaateilla sekä savupaprikalla ja oreganolla maustetut pihvit yhdistetään pehmeiden sämpylöiden välissä avokadomajoneesiin, astetta parempi vegaaninen purilainen on valmis.