Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

5 tapaa koota mehevä kasvishampurilainen

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 5.6.2020
|
Muokattu: 31.8.2020
Täytä kasvisburgeri mustapapu- tai herneproteiinipihvillä, nyhtökauralla ja kasviksilla. Katso viisi erilaista kasvisruokailijalle sopivaa, itse tehdyn hampurilaisen reseptiä ja valitse paras!

Vegaaniset burgerit

Valmista kasvishampurilaiset helposti mustapapupihveistä ja ruispalaleivistä. Väliin sujautetaan kipakkaa jalapenomajoneesia ja rapsakkaa pikkelöityä avomaankurkkua.

Vegaaninen juusto-avokadoburgeri

Mehevän vegaanihampurilaisen salaisuus on herneproteiinista valmistettu burgeripihvi, joka muistuttaa rakenteeltaan lihaa. Sujauta burgerin väliin reilu kerros chilikastikkeella maustettua avokadotahnaa ja viipale vegaanijuustoa.

Sloppy Joe nyhtökaurasta

Amerikkainen klassikko tehdään yleensä jauhelihasta. Nyhtökaurasta saa lihattoman version ja se valmistuu vikkelämmin.

Halloumi-munakoisoburgeri

Muhkea kasvishampurilainen kätkee sisäänsä grillatun munakoisopihvin, pehmeää halloumijuustoa, rapeaa varhaiskaalia ja punaista pestoa.

Avokadoburgerit mustapapupihvillä

Trendikäs kesäkokki valmistaa sämpylättömän burgerin kokoamalla täytteet kahden avokadonpuolikkaan väliin. Väliin sujautetaan mausteinen mustapapupihvi.

Katso kaikki hampurilaisreseptit