Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, puolita kukinnot. Sekoita öljy ja mausteet toisiinsa isossa kulhossa. Lisää kukkakaali ja kääntele seoksessa. Anna maustua hetki.
Asettele kukkakaalinkukinnot yhdeksi kerrokseksi uunivuokaan. Paahda 225-asteessa 15 minuuttia.
Lisää voi ja kääntele kukkakaaleja. Paahda edelleen noin 5 minuuttia. Siirrä tarjoiluastiaan ja silppua pinnalle minttua ja korianteria. Tarjoa jogurtin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
111
467
9,8 g
2,3 g
2,3 g
2,0 g
2,5 g
1,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua korianteria,
1 tl Jauhettua juustokuminaa,
0,5 tl Kanelia,
1 tl Jauhettua inkivääriä,
Minttua,
Korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli