Huuhtele kaali ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja hienonna sipuli. Säästä vihreä osa koristeluun.
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi, jauhot, soija ja suola. Sekoita tasaiseksi. Kääntele kaali ja sipuli taikinaan.
Kuumenna ½ rkl öljyä paistinpannulla ja annostele sille noin 1 ½ dl taikinaa. Säädä liesi keskilämmölle. Paista letut rapeiksi, noin 3 minuuttia molemmilta puolilta.
Sekoita majoneesi ja sriracha kulhossa.
Tarjoa kaaliletut kuumina. Viimeistele majoneesiraidoilla ja kevätsipulilla. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
396
1656
22,0 g
3,5 g
28,3 g
4,5 g
2,8 g
20,0 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 rkl srirachakastiketta,
(1 rkl seesaminsiemeniä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli