Poista mansikoista karat ja leikkaa vesimeloni kuorettomaksi. Huuhtele kurkku. Kuutioi mansikat, meloni ja kurkku. Hienonna yrtit. Laita ainekset kulhoon ja purista sitruksen mehu päälle.
Lisää öljy ja pieni ripaus suolaa, sekoita ja anna salsan maustua jääkaapissa noin tunti. Tarjoa esimerkiksi grilliruokien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
124
516
7,3 g
1,0 g
10,5 g
10,3 g
2,5 g
1,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli