Halkaise meloni, poista siemenet ja kuoret. Paloittele meloni. Lohko mozzarella neljään osaan ja viipaloi palat.
Sekoita minttuvinegretin ainekset. Sekoita kulhossa melonit, mozzarella ja revityt basilikanlehdet. Valuta joukkoon kastike. Anna maustua hetki viileässä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
146
610
8,0 g
1,8 g
15,8 g
15,8 g
1,3 g
2,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukkua tuoretta basilikaa,
1 rkl Hienonnettua minttua,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli