Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen.
Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi. Huuhtele ja hienonna kevätsipuli.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit.
Kuumenna öljy isossa wokpannussa. Paista jäisiä parsakaaleja ja papuja, kunnes ne ovat kuumia. Lisää lehtikaali. Paista kasviksia vain sen verran, että lehtikaali saa voimakkaan vihreän värin. Sekoita joukkoon nuudelit, kastike ja kevätsipuli. Viimeistele seesaminsiemenillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
386
1616
16,8 g
1,5 g
43,3 g
18,3 g
7,8 g
12,0 g
4,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli