Huuhtele ruusukaalit. Leikkaa pieni pala kantaa pois ja halkaise kaalit, leikkaa isoimmat neljäksi lohkoksi. Kuori ja leikkaa sipuli kapeiksi lohkoiksi. Laita kasvikset leivinpaperille pellille. Sekoita öljy, etikka, hunaja ja suola. Kääntele noin puolet kastikkeesta kasviksiin ja säästä loput.
Levitä pekoni leivinpaperille toiselle pellille. Paista kasviksia ja pekonia kiertoilmatoiminnolla 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kaalit ovat kullanruskeita ja pekoni rapeaa.
Huuhtele, kuori ja kuutioi päärynät. Murenna juusto.
Siirrä kaalit ja sipulit lämpiminä tarjoiluastiaan. Paloittele pekoni ja asettele kasvisten päälle. Valuta loppu kastike salaatille ja viimeistele päärynällä, juustolla ja halutessasi timjamilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
418
1750
30,3 g
9,7 g
15,0 g
14,7 g
7,0 g
17,7 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(timjamia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli