Pese perunat ja puolita isoimmat. Keitä ne kuorineen kypsiksi suolatussa vedessä (1 tl suolaa/1 l vettä). Valuta vesi ja jäähdytä perunat.
Huuhtele kevätsipuli ja kuori sipuli. Hienonna sipulit ja korianteri. Poista retiisien naatit, pese ja viipaloi retiisit.
Sekoita kaikki salaatin ainekset kulhossa ja nosta tarjoiluastialle. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja korianterilla sekä halutessasi seesaminsiemenillä.
Vinkki: Voit keittää perunat valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Vinkki: Voit halutessasi vaihtaa korianterin lehtipersiljaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
177
743
4,8 g
0,5 g
26,7 g
5,2 g
3,2 g
4,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria,
kevätsipulia,
korianteria,
(seesaminsiemeniä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli