Perkaa herukat. Mittaa herukat, vesi, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Vispaa suurimot joukkoon. Alenna lieden teho puoleen ja keitä välillä sekoittaen 10 minuuttia.
Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sekoita vaniljasokeri puuroon. Vatkaa kahdessa erässä sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Vinkki: Punaherukoiden tilalla voi käyttää mustaherukoita tai puna- ja mustaherukoiden yhdistelmää.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
122
509
0,4 g
—
25,1 g
14,1 g
2,6 g
2,4 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli