Texmex-papupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Texmex-papupata

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Pekonikuutioita
2 kpl
Isoa sipulia
1 kpl
Tlk säilöttyjä tomaatteja
2 kpl
Tlk säilöttyjä papuja, esim. kidney
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa, mustapippuria ja chiliä
Silputtua ruohosipulia ja melissaa tai korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista pekonikuutiot kattilassa. Lisää silputtu sipuli ja kypsennä silppu sekoittaen. Kaada sekaan tomaatit liemineen ja pavut. Kuumenna ja mausta makusi mukaan.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio fotoni Oy
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.