Ota taikinat sulamaan noin tunti ennen leipomista.
Kiehauta vesi ja puolet liemikuutiosta ja kypsennä riisi liemessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna 1 rkl öljyä isolla paistinpannulla. Ruskista jauheliha öljyssä, murenna loppu liemikuutio joukkoon ja sekoittele hetki. Kumoa jauheliha ja riisi kulhoon.
Suikaloi kaali. Lisää 1 rkl öljyä paistinpannulle ja paista kaalisuikaleita, kunnes kaali hiukan pehmenee ja saa väriä. Lisää vesi, siirappi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi. Sekoita jauheliha-riisiseokseen. Anna täyteen jäähtyä.
Laita yhden taikinapakkauksen voitaikinalevyt vierekkäin leivinpaperille ja nipistele yhdeksi isoksi levyksi. Kauli levy hieman ohuemmaksi. Halutessasi voit leikata piirakkataikinasta ohuita nauhoja piirakan koristeeksi. Vedä taikinalevy leivinpaperin kanssa uunipellille. Levitä täyte taikinalevylle. Kauli myös toisen pakkauksen taikinalevyt yhdeksi isoksi levyksi ja nosta piirakan kanneksi. Nipistele taikinoiden reunat huolellisesti kiinni toisiinsa.
Voitele piirakka kananmunalla ja pistele pinta haarukalla. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.