Perkaa herukat. Säästä ½ dl koristelua varten ja survo loput haarukalla kulhossa.
Vaahdota kerma. Sekoita jogurtti, talkkunajauhot ja sokeri marjasurvokseen. Kääntele lopuksi kermavaahto raidoiksi talkkunaseokseen.
Jaa hyve kulhoihin ja koristele marjoilla.
Vinkki: Herukat voit korvata mustikoilla tai puolukoilla. Sulata pakastemarjat varovasti mikrossa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1056
13,3 g
8,8 g
24,3 g
13,5 g
5,3 g
5,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli