Kun blinitaikina on valmis, on aika aloittaa paistaminen. Stressittömiä illanistujaisia varten voit paistaa blinit samana päivänä tai jopa viikko etukäteen, kun toimit näin:
Paista blinit tarjoilupäivänä ja jäähdytä ne pellin päällä vierekkäin aseteltuina. Näin blinit eivät lässähdä, toisin kuin päällekkäin pinottuna. Voit myös halutessasi pitää blinit lämpimänä 100-asteisessa uunissa tarjoiluun saakka, jos paistat blinit valmiiksi juuri ennen vieraiden saapumista.
Jos haluat todella ennakoida, paista blinit valmiiksi useampi päivä etukäteen, jäähdytä ja pakasta. Nosta blinit huoneenlämpöön sulamaan tarjoilupäivän aamuna.
Riippumatta siitä, kuinka paljon etukäteen blinit paistat, paras lopputulos tulee valurautaisella blini- tai lettupannulla. Rasvaksi paras vaihtoehto on kirkastettu voi, joka kestää kovaa lämpöä ja tuo blineihin herkullista makua. Paista blinit tasaisella kovalla lämmöllä kauniin ruskeiksi.