Lämmitä maito kädenlämpöiseksi, murenna ja sekoita joukkoon hiiva. Lisää vatkaten tattarijauhot. Jätä taikina turpoamaan puoleksi tunniksi.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata voi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää taikinaan sekoittaen jauhoseos, suola ja keltuaiset. Jos valkuaisvaahto on laskenut, vatkaa sitä uudestaan. Sekoita taikinaan jäähtynyt voisula ja valkuaisvaahto.
Paista taikinasta blinipannuilla blinejä tai ohukaispannulla paksuja lettuja molemmin puolin. Tarjoa lisänä smetanaa, mätiä (suolattua), sipulisilppua, suola- tai maustekurkkuja, etikkapunajuuria ja rouhittua mustapippuria.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.