Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sadonkorjuun pyttipannu

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Värikäs pyttipannu on pullollaan satokauden kasviksia! Sinapilla maustettu vegaaninen pyttipannu valmistuu kätevästi pannulla tai muurikalla ja maistuu kaikille.

Ainekset

Ainekset

6 - 8 kpl
(600 g) varhaisperunaa
300 g
(1 pkt) kasvigrillimakkaraa (vegaanista)
200 g
(1 ps) suippopaprikaa
100 g
(1 ps) lehtikaalia
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sinappia
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 tl
vaahterasiirappia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Lisäksi

(½ ruukkua ruohosipulia hienonnettuna)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat kylmällä vedellä ja harjaa ne huolellisesti puhtaiksi. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Paloittele makkarat. Huuhtele paprikat. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa suupaloiksi. Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi.

6 - 8 kpl
(600 g) varhaisperunaa
300 g
(1 pkt) kasvigrillimakkaraa (vegaanista)
200 g
(1 ps) suippopaprikaa
100 g
(1 ps) lehtikaalia
2

Paista perunoita öljyssä pannulla tai muurikalla käännellen 10−15 minuuttia. Lisää makkarat ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää kasvikset ja paista vielä 5 minuuttia. Sekoita lopuksi sinappi, etikka ja siirappi pyttipannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Halutessasi viimeistele ruohosipulilla.

1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sinappia
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 tl
vaahterasiirappia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
(½ ruukkua ruohosipulia hienonnettuna)

Hyvästi hävikki: Hyödynnä pyttipannuun edelliseltä aterialta jääneitä perunoita.

Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.7.2021
|
Muokattu: 12.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

357

1493

16,5 g

1,3 g

33,5 g

11,8 g

5,0 g

15,8 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(½ ruukkua ruohosipulia hienonnettuna) .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli