Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoisosilli

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Vegaaninen silli tehdään munakoisosta ja upotetaan sinappiseen kastikkeeseen. Munakoisosilli maistuu ihanalta uusien perunoiden kaverina tai leivän päällä.

Ainekset

1 kpl
munakoiso
1/2 kpl
ruukkua tilliä
2 dl
majoneesia (vegaanista)
2 rkl
dijoninsinappia
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
omenaviinietikkaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele munakoiso ja leikkaa se pitkittäin 1 cm:n viipaleiksi ja edelleen 1 x 3 cm:n paloiksi. Keitä paloja suolatussa vedessä (1 tl suolaa/2 l vettä) 5 minuuttia. Jäähdytä siivilässä.

1 kpl
munakoiso
2

Hienonna tilli. Sekoita loput munakoisosillin ainekset keskenään, lisää tilli ja munakoisot. Anna maustua kylmässä noin tunti.

1/2 kpl
ruukkua tilliä
2 dl
majoneesia (vegaanista)
2 rkl
dijoninsinappia
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
omenaviinietikkaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2021
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

244

1023

26,0 g

1,7 g

2,2 g

2,2 g

1,0 g

0,7 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli