Huuhtele kaali. Aseta kaalin kanta leikkuulauttaa vasten ja leikkaa kaali 2 cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Työnnä kiekkoihin pari vedessä liotettua grillitikkua, niin ne pysyvät paremmin koossa. Sivele kiekot öljyllä.
Purista sitruunan mehu (½ dl) pieneen kulhoon. Hienonna korianteri. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään
Grillaa kiekkoja parilalevyllä noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes pinta on paahteinen ja sisus hieman pehmentynyt.
Rouhi pähkinät. Valuta kastike kiekoille. Viimeistele kiekot pähkinöillä ja ripottele pinnalle halutessasi murusteltua fetajuustoa.
Vinkki: Valmista resepti vegaanisena korvaamalla hunaja vaahterasiirapilla ja fetajuusto vegaanisilla salaattikuutioilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
277
1161
24,0 g
2,0 g
10,5 g
9,3 g
1,8 g
4,8 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl chilihiutaleita,
(fetajuustoa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli