Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savutofuwokki

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Vartissa valmis herkullinen tofuwok maistuu koko perheelle! Rapsakat kasvikset, nuudelit ja herkullinen kastike vievät kielen mennessään.

Ainekset

300 g
(1 pkt) kylmäsavustettua tofua (Jalotofu)
1/2 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (tuorekset)
200 g
täysjyvänuudelia
2 rkl
paahdettua seesamiöljyä
2 rkl
soijaa (vähemmän suolaa)
1 rkl
riisiviinietikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~18
47
/yht. 6 tuotetta
(hinta Prismassa 28.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Valuta tofu ja kuivaa tofun pinta esimerkiksi talouspaperilla. Kuutioi tofu. Paista öljyssä pannulla, kunnes pintaan tulee väriä. Lisää kasvikset ja paista käännellen noin 5 minuuttia.

300 g
(1 pkt) kylmäsavustettua tofua (Jalotofu)
1/2 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (tuorekset)
2

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää nuudelit ja mausteet wokkiin. Tarjoa heti.

200 g
täysjyvänuudelia
2 rkl
paahdettua seesamiöljyä
2 rkl
soijaa (vähemmän suolaa)
1 rkl
riisiviinietikkaa

Vinkki: Tulisen ruoan ystävä voi lisätä wokkiin srirachaa.

Miltä maistui?(9 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 28.12.2021
|
Muokattu: 6.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

252

1053

13,0 g

1,0 g

21,3 g

4,3 g

4,3 g

10,0 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli