Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Arvonnan säännöt

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 19.11.2019
|
Muokattu: 3.3.2021

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Helsingin Osuuskauppa Elanto (HOK-Elanto).

2. Arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua aikavälillä 11.–30.3.2021

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu palauttamalla arvontakupongin ABC Porttipuiston pesukadun henkilökunnalle. Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti tekstiviestillä ja sähköpostilla. Arvonta suoritetaan HOK-Elannon toimesta 15.4. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle. Mikäli arvontaan osallistujaa ei saada tavoitettua kohtuullisessa ajassa tai hän ei täytä arvonnan edellytyksiä, arvonta voidaan järjestää uudelleen.

5. Arvontapalkinto

Volkswagen Kupla, vm. -67. Rekisteritunnus GHG-98 (palkinnon arvo 4 800 €). Auto on käytetty, mukaan tulee kesä- ja talvirenkaat ja se luovutetaan voittajalle siinä kunnossa kuin se luovutusvaiheessa on. Auto on ajokuntoinen ja katsastettu viimeksi 24.7.2020. Auton omistaja vastaa auton rekisteröinnistä, vakuutuksista ja kaikista luovutuksen jälkeisistä kuluista.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

HOK-Elanto rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

HOK-Elanto pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Tietojenkäsittelyperiaatteet

https://hok-elanto.fi/hok-elannon-kilpailu-ja-arvontarekisteri/