Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kippis! Hellepäivän trendikkäät juomat

Kippis! Hellepäivän raikkaat kesäjuomat

Sammuta jano viileillä kesäjuomilla. Valmista kesän juhliin helppo booli tai sekoita alkoholittomia mocktaileja. Tee itse jääteetä, limua ja maustettuja vesiä. Hyödynnä juomissa kauden marjat, hedelmät ja tuoreet yrtit. Poimi tästä raikkaat kesäjuomareseptit ja valitse suosikkisi!

Kesän marjaiset mocktailit ja boolit

Trendikkäät alkoholittomat cocktailit eli mocktailit sekä hedelmäiset boolit maistuvat kesäjuhlien juomana, grilliruoan kanssa tai vaikkapa mökkilaiturilla aurinkoisena päivänä. Juhlien tervetuliaisjuomana tai alkumaljana voi kilistää esimerkiksi mansikkamocktaileilla tai kuplivalla mansikkajuomalla. Puutarhajuhliin sopii kotitekoinen sangria tai alkoholiton booli.

Viilentävät limut, jääteet ja maustetut vedet

Valmista itse limonadia, jääteetä ja muita hellepäivän janonsammuttajia. Raikkaisiin limuihin ja jääteehen sekä kevyempiin kesäjuomiin maustajiksi sopivat esimerkiksi sitrukset, kurkku tai vesimeloni – lisää lasiin tietysti myös reilusti jääpaloja.

Kesäiset smoothiet ja mehut

Kesäaamu on ihana aloittaa tuoreella marjasmoothiella tai sen vihreällä versiolla, vihervedellä. Itse tehdyissä mehuissa maistuvat kesän parhaat maut: marjat ja raparperi.

Ihanat ideat kesäjuomien koristeluun ja tarjoiluun

Kesäjuomien viileänä pysymisestä huolehtivat värikkäät jääpalat. Pensasmustikoista voi pujotella veikeitä, syötäviä drinkkitikkuja.

Katso kaikki kesäjuomien reseptit