Kesäkurpitsalasagne | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kesäkurpitsa lasagne resepti

Kesäkurpitsalasagne

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Kesäkurpitsa korvaa viipaloituna lasagnelevyt. Maukas lasagne -resepti maustuu jauhelihakastikkeella.

Ainekset

800 g
Kesäkurpitsaa
Suolaa

jauhelihakastike

400 g
Tomaattimurskaa
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

250 g
Mozzarellajuustoa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Viipaloi kesäkurpitsat pituussuunnassa noin puolen sentin paksuisiksi. Ripottele viipaleille suolaa. Anna hikoilla 15 minuuttia. Kuivaa talouspaperilla.

800 g
Kesäkurpitsaa
Suolaa
2

Nosta tomaattimurska valumaan siivilään. Paahda jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit. Lisää tomaattisose ja -murska. Mausta. Valuta ja viipaloi mozzarella.

400 g
Tomaattimurskaa
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
250 g
Mozzarellajuustoa
3

Nostele uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, mozzarellaa ja jauhelihaseosta niin, että pinnalle tulee kesäkurpitsaa. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

1 dl
Juustoraastetta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.8.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.