
Mansikka-melonislush
Valmistus
Kuori ja kuutioi meloni. Pakasta palat leikkuulaudan päällä tai laakeassa astiassa peitettynä noin kaksi tuntia.
Perkaa ja pilko mansikat. Purista limejen mehu. Pane mansikat ja mehu tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
Lisää seokseen puolet jäisisistä meloneista ja soseuta hetki. Lisää loput melonit ja soseuta tasaiseksi sohjoksi. Jaa sohjo laseihin ja nauti heti lusikalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
133
556
0,8 g
—
23,3 g
23,0 g
4,8 g
2,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli