Parempi paikka elää | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parempi paikka elää

Meillä S-ryhmässä hyvinvointi ei tarkoita vain taloudellista hyvinvointia, vaan rakennamme yhdessä asiakasomistajiemme kanssa Suomesta entistäkin parempaa paikkaa elää. Tässä osiossa pääset tutustumaan niihin suomalaisiin tarinoihin ja konkreettisiin tekoihin, joita sinäkin S-Etukortin omistajana olet osaltasi mahdollistamassa. Yhdessä meillä on vastuu siitä, millaisen nykyhetken luomme ja millaisen perinnön jätämme jälkeemme. Nähdään yhdessä pidemmälle.

Jaa Somessa

Selviytyjät

Selviytyjä-juttusarjassa erilaiset ihmiset ja heidän koskettavat tarinansa pääsevät ääneen.

Viisaita sanoja

Viisaat sanat lausuu vuorollaan tunnettu suomalainen. Puntarissa on ihmisyys ja elämän valinnat – tule mukaan.

Parempi paikka elää

Teemme Suomesta parempaa paikkaa elää. Se tarkoittaa tekoja ilmastonmuutosta vastaan, ihmisoikeuksien parantamiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Juttusarjassa tutustutaan siihen, millaisissa teoissa S-ryhmä on mukana yhteiskunnan hyväksi.

Ruokamanifesti

Ruokamanifesti kertoo, miten ruokakauppa muuttuu. S-ryhmä haluaa tehdä Suomesta maailman kekseliäimmän ruokamaan. Se tarkoittaa muun muassa lisää kotimaista ruokaa, tietoa ruoasta ja sen alkuperästä, hävikin vähentämistä, terveellistä ruokaa lapsille, lisää kotimaista kalaa ja kasviksia.

Pieniä ja suuria asioita ilmaston hyväksi

Yrityksiltä odotetaan ilmastotekoja ja S-ryhmä haluaa toimia. Ilmaston eteen voi kuitenkin jokainen osaltaan vaikuttaa ja pienetkin teot auttavat. Esimerkiksi ruokahävikki on turhaa resurssien ja rahan hukkaan heittämistä ja asia, jonka jokainen voi helposti olla aiheuttamatta.