Huuhtele parsat. Katkaise parsoista kova tyviosa pois ja kuori parsat tarvittaessa ohuelti. Laita parsat uunivuokaan.
Valuta öljy ja ripottele mausteet parsoille. Kääntele parsoja niin, että ne maustuvat kauttaaltaan.
Paahda parsoja 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes parsat saavat vähän väriä. Tarjoa heti esimerkiksi hollandaisekastikkeen tai sitruunamehulla maustetun voisulan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
102
427
7,5 g
0,5 g
2,5 g
2,3 g
4,5 g
3,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli