Sokeri antaa makeutta, mutta ravitsemuksellisesti saamme siitä oikeastaan vain energiaa. Suositusten mukaan sokerista tulisi saada korkeintaan 10 prosenttia päivän energiasta. Sokerin määrään on hyvä kiinnittää huomiota, sillä liikakäyttö on terveydelle haitallista.
![S-ryhmän kokeilukeittiössä on aina suosittu terveellisiä valintoja. Ravitsemussitoumuksen myötä ne nousevat entistäkin tärkeämpään rooliin. Työpöydän äärellä Anni Kulju, Anne Ponkkonen, Henriikka Hankamäki ja Hanne Penttinen.](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/90WQFu8Er8XNLEBu4k1q5/7bf669dd7a46f124660ce74d89179966/Koekeitti___netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![S-ryhmän kokeilukeittiössä on aina suosittu terveellisiä valintoja. Ravitsemussitoumuksen myötä ne nousevat entistäkin tärkeämpään rooliin. Työpöydän äärellä Anni Kulju, Anne Ponkkonen, Henriikka Hankamäki ja Hanne Penttinen.](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/90WQFu8Er8XNLEBu4k1q5/7bf669dd7a46f124660ce74d89179966/Koekeitti___netti.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Yhteishyvän resepteillä kokataan entistäkin terveellisempiä arkiruokia