Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppoa ja maistuvaa mökkiruokaa: reseptit ja vinkit mökkikeittiöön

Rennot reseptit mökille! Kokkaa herkut ulkona grillissä tai muurikalla tai tee mökkikeittiössä helpot ja nopeat pastat, salaatit ja keitot. Katso myös makeimpiin mökkijälkiruokiin.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 29.11.2018
|
Muokattu: 3.6.2024

Mökkiruokaa grillissä, muurikalla ja nuotiolla

Mitä olisi mökkeily ilman grillailua, pitsireunaisia muurikkalettuja ja iltanuotion hiilloksessa paistettuja herkkuja? Grillissä voi tehdä vaikka koko menun alkuruoista jälkkäriin ja muurikkakin on mahtavan monipuolinen väline kesäiseen kokkailuun. Ota kaikki irti ulkoruokintakaudesta ja kokkaa näillä grilliresepteillä vaikka koko kesä!

Helpot ja nopeat kesäruoat mökkikeittiöön

Mökkikeittiö on usein maltillisemmin varusteltu ja uunia ei välttämättä löydy. Siksi mökkiruoka on parhaimmillaan yksinkertaista ja nopeaa. Nämä pastat, pannuruoat, salaatit ja keitot syntyvät hetkessä ja maistuvat taatusti herkullisilta.

Jälkiruokia mökille: makeaa marjoista, jäätelöherkut ja helpot kakut

Jälkiruoan aika! Mökkikeittiön makeissa herkuissa maistuvat kotimaiset marjat, jäätelö ja muut kesän suosikkimaut. Vieraille voi koota helpon kakun tai leipoa maukkaan marjapiirakan.

Katso lisää kesäruokia

Muistettavaa mökillä

Mökin parhaat puuhat