Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mojito-hedelmäsalaatti

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta hedelmäsalaatti kesän suosikkidrinkin, mojiton, mauilla. Makeat mansikat ja meloninpalat saavat seurakseen limeä, minttua ja hunajaa. Vartissa valmis jälkiruoka kruunaa kesäisen aterian.

Ainekset

Ainekset

500 g
(2 rs) mansikoita
400 g
melonia (esim. piel de sapo)

Marinadi

1/2
ruukkua minttua
3 rkl
limenmehua
1 rkl
hunajaa

Lisäksi

mintunlehtiä
vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele mansikat, poista kannat ja viipaloi. Poista melonista kuori ja siemenet. Kuutioi meloni. Siirrä tarjoilukulhoon.

500 g
(2 rs) mansikoita
400 g
melonia (esim. piel de sapo)
2

Hienonna minttu. Sekoita marinadin ainekset.

1/2
ruukkua minttua
3 rkl
limenmehua
1 rkl
hunajaa
3

Kääntele marinadi mansikoiden ja melonien joukkoon. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

mintunlehtiä
vaniljajäätelöä
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2021
|
Muokattu: 3.6.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

97

408

0,8 g

17,8 g

17,0 g

3,3 g

1,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua minttua,

mintunlehtiä ,

vaniljajäätelöä .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli