Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Texmex-perunapannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta peruna-jauhelihapaistos texmex-henkeen tacomausteseoksella ja maukkaalla cheddarjuustoraasteella, joka sulaa koukuttavasti ruoan pinnalle. Paistos onnistuu myös muurikkapannulla.

Ainekset

1 l
Perunoita keitettynä
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Rypsiöljyä
3 rkl
Tacomausteseosta
1/2 tl
Suolaa
100 g
Cheddarjuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori perunat tarvittaessa. Leikkaa ne kuutioiksi.

1 l
Perunoita keitettynä
2

Huuhtele kesäkurpitsa, paprika ja kirsikkatomaatit. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Puolita tomaatit.

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
3

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää perunakuutiot ja kurpitsaviipaleet jauhelihan joukkoon. Paista noin 5 minuuttia sekoitellen pannun kuumuudesta riippuen, kunnes perunat ja kurpitsat hieman ruskistuvat. Mausta seos tacomausteseoksella ja suolalla. Lisää paprikat ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste. Tarjoa paistos vihersalaatin kanssa.

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Rypsiöljyä
1 l
Perunoita keitettynä
1 kpl
Kesäkurpitsa
3 rkl
Tacomausteseosta
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
100 g
Cheddarjuustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

420

1760

34,3 g

14,8 g

3,3 g

3,3 g

1,0 g

24,5 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 l Perunoita keitettynä,

3 rkl Tacomausteseosta,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli