Lohko tai puolita perunat. Huuhtele ja lohko sipulit. Siirrä perunat ja sipulit kulhoon. Kääntele joukkoon öljy, suola ja pippuri. Grillaa noin 10 minuuttia parilalla tai grillausalustalla.
Huuhtele chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Sekoita kastikkeen ainekset isossa kulhossa.
Huuhtele parsat ja poista niistä puumaiset kannat. Viipaloi halloumi. Grillaa parsoihin ja halloumiviipaleisiin kauniit grilliraidat.
Kääntele kuumat perunat ja sipulit kastikkeeseen. Kumoa tarjoiluastiaan. Paloittele parsat ja halloumit perunoiden päälle. Viimeistele salaatti hienonnetulla basilikalla.
Vinkki: Saat salaatista vegaanisen, kun korvaat halloumin grillatulla tofulla ja hunajan agavesiirapilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
305
1276
16,8 g
5,3 g
25,2 g
6,0 g
3,7 g
10,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli