
Muurinpohjaletut
Ainekset
Valmistus
Vatkaa maito, kivennäisvesi ja munat tasaiseksi seokseksi. Sulata voi tai margariini. Lisää jauhot ja rasva. Mausta suolalla. Anna taikinan turvota jääkaapissa ½–1 tuntia.
Kuumenna rasva muurinpohjapannulla. Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin.
Vispaa vaniljakastike vaahdoksi. Tarjoa letut vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
337
1410
20,4 g
11,0 g
28,1 g
7,6 g
1,6 g
9,1 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
voita tai margariinia ,
marjoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli