Lettutaikina maitojauheesta | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lettutaikina

Lettutaikina maitojauheesta

timer-icon30 min  (josta noin tunti aktiivista)
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa mökillä ja kesäkeittiössäkin. Paista isoja tai pieniä lettuja, ja nauti lämpimät ohukaiset mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 22.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.