Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lettutaikina maitojauheesta

timer-icon30 min  (josta 60 min aktiivista)
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa mökillä ja kesäkeittiössäkin. Paista isoja tai pieniä lettuja, ja nauti lämpimät ohukaiset mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.