Lettutaikina maitojauheesta
30 min (josta 60 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa mökillä ja kesäkeittiössäkin. Paista isoja tai pieniä lettuja, ja nauti lämpimät ohukaiset mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 l | kivennäisvettä |
| 2 dl | maitojauhetta |
| 6 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 100 g | sulatettua margariinia tai voita |
- 1.
Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.
Lettutaikina maitojauheesta
Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa mökillä ja kesäkeittiössäkin. Paista isoja tai pieniä lettuja, ja nauti lämpimät ohukaiset mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 l | kivennäisvettä |
| 2 dl | maitojauhetta |
| 6 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 100 g | sulatettua margariinia tai voita |
Valmistus
- 1
Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.
Määrä Ainesosa 2 kpl kananmunaa 1 l kivennäisvettä 2 dl maitojauhetta 6 dl vehnäjauhoja 1/2 tl suolaa 100 g sulatettua margariinia tai voita
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























