Lettutaikina maitojauheesta

Arvostele resepti
12 Kappaletta

30 min (josta 60 min aktiivista)

Tällä helpolla lettutaikinalla onnistut maukkaiden lettujen valmistamisessa mökillä ja kesäkeittiössäkin. Paista isoja tai pieniä lettuja, ja nauti lämpimät ohukaiset mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplkananmunaa
1 lkivennäisvettä
2 dlmaitojauhetta
6 dlvehnäjauhoja
1/2 tlsuolaa
100 gsulatettua margariinia tai voita

Valmistus

  1. 1

    Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja tai pieniä lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla.

    MääräAinesosa
    2 kplkananmunaa
    1 lkivennäisvettä
    2 dlmaitojauhetta
    6 dlvehnäjauhoja
    1/2 tlsuolaa
    100 gsulatettua margariinia tai voita

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä