Vartissa valmis mustikkakakku
Ainekset
Valmistus
Kostuta kakkupohja maidolla. Vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi. Kaada rahkapurkista nestemäinen hera pois. Sekoita rahka ja kinuskikastike kermavaahtoon.
Levitä 1/3 vaahdosta kakkupohjalle. Lisää päälle ½ pussia jäisiä mustikoita. Kokoa toinen kerros samalla tavalla. Aseta kansi päälle ja lisää loppu vaahto. Levitä pinnalle pussillinen mustikoita.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
112
467
7,7 g
4,8 g
6,0 g
5,3 g
1,3 g
3,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Kotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja,
2 dl (1 prk) Kotimaista-kinuskikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli