Vartissa valmis mustikkakakku | Kakut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vartissa valmis mustikkakakku

Vartissa valmis mustikkakakku

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa
Kokoa kinuskinen mustikkakakku valmiista kakkupohjista. Tämä nopea kahvipöydän herkku valmistuu hetkessä!

Ainekset

1 kpl
Kotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja

kostutukseen

1 dl
Kotimaista-maitoa

täyte

2 dl
(1 prk) Kotimaista-kuohukermaa
250 g
(1 prk) Kotimaista-maitorahkaa
2 dl
(1 prk) Kotimaista-kinuskikastiketta

lisäksi

400 g
(2 ps) Kotimaista-pakastemustikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kostuta kakkupohja maidolla. Vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi. Kaada rahkapurkista nestemäinen hera pois. Sekoita rahka ja kinuskikastike kermavaahtoon.

1 kpl
Kotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja
1 dl
Kotimaista-maitoa
2 dl
(1 prk) Kotimaista-kuohukermaa
250 g
(1 prk) Kotimaista-maitorahkaa
2 dl
(1 prk) Kotimaista-kinuskikastiketta
2

Levitä 1/3 vaahdosta kakkupohjalle. Lisää päälle ½ pussia jäisiä mustikoita. Kokoa toinen kerros samalla tavalla. Aseta kansi päälle ja lisää loppu vaahto. Levitä pinnalle pussillinen mustikoita.

400 g
(2 ps) Kotimaista-pakastemustikoita

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.6.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

467

112

7,7 g

4,8 g

6,0 g

5,3 g

1,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Kotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja,

2 dl (1 prk) Kotimaista-kinuskikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli