Vartissa valmis mustikkakakku

arvosana4/5

(1)arvio
10 Palaa

15 min

Kokoa kinuskinen mustikkakakku valmiista kakkupohjista. Tämä nopea kahvipöydän herkku valmistuu hetkessä!

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplkotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja

Kostutukseen

1 dlkotimaista-maitoa

Täyte

2 dl(1 prk) kotimaista-kuohukermaa
250 g(1 prk) kotimaista-maitorahkaa
2 dl(1 prk) kotimaista-kinuskikastiketta

Lisäksi

400 g(2 ps) kotimaista-pakastemustikoita

Valmistus

  1. 1

    Kostuta kakkupohja maidolla. Vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi. Kaada rahkapurkista nestemäinen hera pois. Sekoita rahka ja kinuskikastike kermavaahtoon.

    MääräAinesosa
    1 kplkotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja
    1 dlkotimaista-maitoa
    2 dl(1 prk) kotimaista-kuohukermaa
    250 g(1 prk) kotimaista-maitorahkaa
    2 dl(1 prk) kotimaista-kinuskikastiketta
  2. 2

    Levitä 1/3 vaahdosta kakkupohjalle. Lisää päälle ½ pussia jäisiä mustikoita. Kokoa toinen kerros samalla tavalla. Aseta kansi päälle ja lisää loppu vaahto. Levitä pinnalle pussillinen mustikoita.

    MääräAinesosa
    400 g(2 ps) kotimaista-pakastemustikoita

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 kpl Kotimaista -valmis kolmikerroksinen kakkupohja, 2 dl (1 prk) Kotimaista-kinuskikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
5.6.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä