Makoisa mansikkatorttu | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Makoisa mansikkatorttu

Makoisa mansikkatorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Kestitse kesävieraita raikkaalla mansikkatortulla, joka valmistuu käden käänteessä valmiiseen torttupohjaan. Sekoita täyte valkosuklaasta, jogurtista, kermasta ja mansikoista.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
torttupohja
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 dl
vettä
2 rkl
sokeria

täyte

100 g
(1 pkt) valkosuklaata
1 dl
bulgarianjogurttia
2 dl
(1 prk) kuohu- tai vispikermaa
1 l
Mansikoita

koristeluun

muutama mintunoksa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Laita torttupohja tarjoiluvadille. Laimenna sitruunamehu vedellä ja lisää sokeri. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Kostuta torttupohja sitruunamehulla.

1 kpl
torttupohja
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 dl
vettä
2 rkl
sokeria
2

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla teholla välillä sekoittaen. Lisää jogurtti lämpimään suklaaseen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä suklaa-jogurttiseokseen. Sekoita ja levitä täyte torttupohjalle.

100 g
(1 pkt) valkosuklaata
1 dl
bulgarianjogurttia
2 dl
(1 prk) kuohu- tai vispikermaa
3

Poista mansikoista kannat. Halkaise tai viipaloi mansikat. Asettele ne limittäin täytteen päälle. Viimeistele mintulla.

1 l
Mansikoita
muutama mintunoksa

Vinkki: Voit käyttää mansikoiden tilalla myös mustikoita tai vadelmia.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.