Sulata fileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita fileet leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele suola ja pippuri pinnalle.
Sekoita kermaan mantelilastut, korppujauhot, sitruunanmehu ja suola. Anna turvota 5 minuuttia. Levitä seos kalojen päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1332
19,8 g
6,0 g
7,0 g
2,5 g
3,0 g
24,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli