
Mantelikala
Ainekset
Valmistus
Sulata fileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita fileet leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele suola ja pippuri pinnalle.
Sekoita kermaan mantelilastut, korppujauhot, sitruunanmehu ja suola. Anna turvota 5 minuuttia. Levitä seos kalojen päälle.
Ripottele pinnalle mantelilastut ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1332
19,8 g
6,0 g
7,0 g
2,5 g
3,0 g
24,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli