Grillatut kanapihvit ja sinihomejuustokasvikset
Ainekset
Grillikasvikset
Valmistus
Puolita fileepihvit. Sekoita mausteseos, suola ja öljy. Hiero seos pihvien pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä puoli tuntia.
Huuhtele kasvikset. Poista paprikoista kanta ja siemenet, paloittele paprikat. Leikkaa kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Puolita sienet, lohko isoimmat. Puolita sipulit, säästä varret koristeeksi. Poista timjamista paksut varret. Hienonna lehdet ohuine varsineen.
Levitä kasvikset grillausalustoille. Pyörittele öljy, pippuri ja timjami tasaisesti kasviksiin. Kypsennä grillissä noin 5 minuuttia, jotta kasvikset hieman pehmenevät. Ripottele juusto pinnalle ja grillaa noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa väriä. Hienonna sipulinvarret ja ripottele ne kasviksille.
Kypsennä pihvejä grillissä noin 10 minuuttia. Kääri ne löyhästi folioon ja anna vetäytyä hetki.
Tarjoa pihvit grillikasvisten kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
434
1816
29,0 g
5,8 g
8,5 g
7,3 g
3,3 g
33,0 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl suolaa,
ruukkua timjamia .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli